Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

ΞΥΔΙ



Αυτός είναι ο λόγος που είναι καλό να βάζετε λεμόνι στις φακές – Τι προσφέρει το ξύδι

Μερικοί συνδυασμοί στη διατροφή προσφέρουν πολλά στην υγεία και σίγουρα το «πάντρεμα» του σιδήρου με τη βιταμίνη C είναι ένα από αυτά, αναφέρει μία Αμερικανίδα διαιτολόγος. Ο συνδυασμός αυτός διευκολύνει την απορρόφηση του σιδήρου, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που το επιτυγχάνει.

Ο σίδηρος επιτελεί πολλές και σημαντικές λειτουργίες, όπως:



Kαθαρίστε και απολυμάνετε εσωτερικά το πλυντήριο πιάτων με ξύδι

Ο τακτικός καθαρισμός στο πλυντήριο πιάτων δεν το κάνει απλά πιο αποτελεσματικό στην λειτουργία του (δηλαδή τον καθαρισμό των πιάτων, των ποτηριών κλπ), αλλά επεκτείνει και τη διάρκεια ζωής του σε καλή λειτουργία.

Μόλις ακολουθήσετε το παρακάτω κόλπο, το πιο πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε με τη διαφορά στο πόσο καθαρό θα φαίνεται το εσωτερικό του πλυντηρίου.



Λείο και λαμπερό δέρμα με ξύδι

Πέρα από τη μαγειρική σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξύδι για το δέρμα σας με θεαματικά αποτελέσματα.

Το ξύδι δρα ως στυπτικό για το λιπαρό δέρμα. Διαβάστε παρακάτω ένα διαφορετικό τρόπο για να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας.



Πως καταπολεμάμε την κακοσμία των ποδιών

Ο μηλίτης είναι μια από τις θεραπείες για να απαλλαγούμε από την κακοσμία των ποδιών, έχει την ιδιότητα να σκοτώνει τα βακτηρίδια και να ξεφορτώνεται τον περίσσιο ιδρώτα που είναι οι κύριες αιτίες της κακοσμίας των ποδιών.

 

Τι να κάνετε:



Λούσου με ξύδι και απέκτησε λαμπερά μαλλιά στη στιγμή!

Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας είναι όταν γυρίζουμε στο σπίτι και μπαίνουμε να κάνουμε να κάνουμε ντους και να λούσουμε τα μαλλιά μας. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να λουστείτε με φυσικό προϊόν που έχετε στο ντουλάπι σας εκτός από τα σαμπουάν;



Πού βοηθάει το ξίδι εκτός από το αδυνάτισμα

Το ξίδι είναι αποτελεί έναν πολύ καλό σύμμαχο όσων προσπαθούν να χάσουν βάρος αλλά σύμφωνα με μελέτες δεν είναι μόνο αυτό το όφελός του.

Το οξύ που περιέχει το ξίδι ενεργοποιεί ορισμένα ένζυμα, που με τη σειρά τους αυξάνουν την καύση του λίπους- και ο μηχανισμός αυτός καταστέλλει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα.