Αν ξαναζεστάνετε αυτό το φαγητό κινδυνεύετε με δηλητηρίαση
4
Σεπτεμβρίου
2018
- 12:34
Τελευταία τροποποίηση στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018 - 12:36
Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.
Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.