Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Washington Post



Washington Post: Στην κατοικία του Τραμπ το FBI έψαχνε έγγραφα που σχετίζονται με πυρηνικά

Η ομοσπονδιακή αστυνομία επιδίωκε να ανακτήσει έγγραφα τα οποία συνδέονται με τα πυρηνικά όπλα όταν διεξήγαγε έρευνα στην κατοικία του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Washington Post χωρίς να τις κατονομάζει.



Washington Post: Αυτά είναι τα καλά και τα άσχημα νέα από την Ελλάδα!

«Ενδέχεται να ήταν η χειρότερη ύφεση που έπληξε οικονομία τη σύγχρονη εποχή. Από το 2007 έως το 2014 η Ελλάδα έχασε το ¼ της οικονομίας της, εκατοντάδες χιλιάδες έφυγαν στο εξωτερικό, η ανεργία ανήλθε στο 28%, πλήττοντας 1 στους 3 του ενεργού πληθυσμού», γράφει η Washington Post.



Washington Post: Τους δεσμούς του Ντόναλντ Τραμπ με τη Σαουδική Αραβία θα διερευνήσουν οι Δημοκρατικοί

Οι Δημοκρατικοί στην επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων θα διεξάγουν έρευνα με επίκεντρο την απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, στο πλαίσιο ενός «διεξοδικού ελέγχου» που θα γίνει του χρόνου στις σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας, ανέφερε ο επερχόμενος επικεφαλής της επιτροπής.



Washington Post: Ακόμα 40 χρόνια λιτότητας για την Ελλάδα

Μπορεί η Ευρώπη να πανηγυρίζει ότι η Ελλάδα είναι τώρα success story αλλά η Ελλάδα έχει υπάρξει μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές αποτυχίες στην ιστορία εκτός από τις περιόδους πολέμων ή επαναστάσεων γράφει σε ανάλυσή της η εφημερίδα Washington Post τονίζοντας - με αφορμή και την τελευταία έκθεση του ΔΝΤ - ότι «παρά τα χαμηλότερα επιτόκια και τις μεγαλύτερες περιόδους αποπληρωμής, η Ε



Washington Post: Η νίκη επί του Ισλαμικού Κράτους θα είναι δύσκολη για τον Τραμπ

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε φάση υποχώρησης. Τον τελευταίο χρόνο, η οργάνωση έχασε εδάφη και οχυρά στο Ιράκ και τη Συρία και κινδυνεύει να χάσει τώρα τη Μοσούλη. Τα μέλη της μειώνονται, η πρόσβασή της σε παράνομα δίκτυα λαθρεμπορίας περιορίζεται και η βιωσιμότητά της ως πολιτικού προγράμματος είναι πλέον αμφίβολη.



ΝΕΚΡΟΣ ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, μεταδίδει η Washington Post

Πληροφορίες ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαντίμ Αμπαούντ είναι νεκρός, μεταδίδει η Washington Post, επικαλούμενη δύο αξιωματούχους της υπηρεσίας πληροφοριών.

Σύμφωνα με το Reuters, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες, ούτε για τις εθνικότητες των αξιωματούχων.