Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

βραχια



Έπεσε σε βράχια ενώ ψάρευε

Ένας 73χρονος άνδρας τραυματίστηκε χθες σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αρχαία Φαλάσαρνα, στη Κίσσαμο Χανίων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο 73χρονος ψάρευε και έπεσε από το σημείο που βρίσκονταν σε βράχια κοντά στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.



Καλά στην υγεία του ο άνδρας που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην ακτή Θεμιστοκλέους

Καλά στην υγεία του είναι ο άνδρας που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην ακτή Θεμιστοκλέους, στη Ζέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος πιθανότητα κατέβηκε μόνος του στο δύσβατο βραχώδη σημείο, περισυνελλέγη από στελέχη του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

 



Έκτακτη Είδηση: Τραίνο με 285 επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια στο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη

Σε βράχια προσέκρουσε η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, στο ύψος Ξυνιά.

Η μηχανή της αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο 61 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) προσέκρουσε σε βράχια που υπήρχαν επί των σιδηροδρομικών γραμμών αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένας άξονας της.



Τραγικό θάνατο βρήκε 24χρονη στη Νίσυρο - Έπεσε από βράχια

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα στη Νίσυρο μια 24χρονη, που βρισκόταν εκεί για διακοπές.

Όπως έγινε γνωστό η νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν Ροδίτισσα, έπεσε από ύψος επτά μέτρων, σε μια βραχώδη περιοχή κοντά στην παραλία της «παχιάς άμμου» στην οποία είχε κατασκηνώσει με άλλους νέους.



Προσέκρουσε σε βράχια πλοίο στη Ραφήνα (φωτογραφίες+βίντεο)

Ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας κατά τη διάρκεια του απόπλου του πλοίου Flyingcat 4. Το πλοίο προσέκρουσε στο λιμενοβραχίονα της Ραφήνας και κόλλησε στα αβαθή με 255 επιβάτες.



Θλίψη στη Χερσόνησο: Καΐκι “τσακίστηκε” στα βράχια - νεκρός ο ψαράς

Θλίψη στην κοινωνία της Χερσονήσου από τον ξαφνικό θάνατο ενός αλιέα της περιοχής που χθες βράδυ βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από το αλιευτικό του σκάφος.