Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Βουτση



Η σύζυγος του Νίκου Βούτση κατεβαίνει για Δήμαρχος Κηφισιάς

Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς με την υποστήριξη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ.



Θεοδωράκης: Ζητεί να καταργηθούν τα πλαστικά στη Βουλή

Επιστολή έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο Σταύρος Θεοδωράκης με την οποία ζητεί να καταργηθεί στο κοινοβούλιο η χρήση όλων των πλαστικών ειδών μιας χρήσης, δηλαδή ποτήρια, καλαμάκια, πιάτα μαχαιροπίρουνα, συσκευασίες τροφίμων, από το εντευκτήριο και το κυλικείο της Βουλής.



Συνάντηση Βούτση με τους Έλληνες στρατιωτικούς υπό Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Νίκου Βούτση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, στις φυλακές της Αδριανούπολης.



Συλλυπητήριο μήνυμα Βούτση για την απώλεια του Κάστρο

«Προσωπικά, αλλά και θεωρώντας ότι εκφράζω το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου, δηλώνω τη βαθιά συγκίνησή μου για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ιστορικού ηγέτη της Κούβας και φίλου της Ελλάδας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε δηλώσή του για το θάνατο του εμβληματικού ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο».
 



Βούτσης: Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

"Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες", σημειώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά", αλλά διευκρινίζει ότι δεν θα υπάρξει μία πίεση πάνω σε αυτό το ζήτημα. "Θα συνυπολογιστούν", συμπληρώνει "όλοι οι παράγοντες, οι οικονομικοί, οι τεχνολογικοί και οι άλλοι, για να καθοριστεί το νέο τηλεοπτικό φάσμα".



Επίθεση Βούτση σε δημοσιογράφο που ρώτησε για τις εκλογές

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι σαφέστατος, θα εξαντλήσουμε την υπόλοιπη τριετία, ξεκαθάρισε ο Νίκος Βούτσης.