Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Βουτιά θανάτου



Βουτιά θανάτου για δύο γυναίκες και τα έξι παιδιά τους στην Καλιφόρνια

Δολοφονία και αυτοκτονία αποφάνθηκε δικαστήριο στην Καλιφόρνια πως ήταν η υπόθεση θανάτου δύο γυναικών και των έξι υιοθετημένων παιδιών τους, μετά την πληροφορία πως μία από τις γυναίκες είχε αναζητήσει πληροφορίες online για τον θάνατο από πνιγμό και πως η άλλη είχε πατήσει επίτηδες το γκάζι, στέλνοντας το SUV τους από έναν βράχο στο κενό.



Βόλος: Βουτιά θανάτου για 22χρονη: Επεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, ο τραγικός θάνατος μίας 22χρονης κοπέλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όταν η 22χρονη βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.



Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου για 22χρονη στην Καλαμαριά

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Δευτέρας νεαρή κοπέλα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr,  η περίπου 22 ετών, κοπέλα έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.



Βουτιά θανάτου για τον ιδρυτή του Gaydar

Ο ένας από τους δύο ιδρυτές της πλατφόρμας Gaydar, μέσω της οποίας γίνονταν γνωριμίες μεταξύ ομοφυλόφιλων, ο Henry Badenhorst, πέθανε λόγω πτώσης στο κενό από έναν πύργο στην πατρίδα του, τη Νότια Αφρική, σε ηλικία 51 ετών.

Όπως μεταφέρει το BuzzFeed News, τα αιτία του θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην αυτοκτονία.



Φωκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Μια γυναίκα νεκρή

Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι πριν από λίγο επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για την ανάσυρση άτυχης γυναίκας, το αυτοκίνητο της οποίας -άγνωστο πώς- έπεσε σε μεγάλο γκρεμό, ύψους 230 μέτρων.

Η «βουτιά» θανάτου έγινε νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στο δρόμο Ιτέας-Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά την Ιτέα.



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοπυρπολήθηκε και έκανε βουτιά θανάτου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Αφού πρώτα αυτοπυρπολήθηκε, λούζοντας το σώμα της με οινόπνευμα, έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 6ο όροφο, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:00.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που βρήκαν το σώμα της 51χρονης γυναίκας στο έδαφος, σε ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.