Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βουγιουκλακη



Στη δημοσιότητα σπάνια χριστουγεννιάτικη κάρτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

O γιος της αξέχαστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της αείμνηστης μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα της με ιδιόχειρη αφιέρωσή της!



Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ μαζί σε ένα σπάνιο κλικ από τα 80s

Η κοινή πορεία τους στη ζωή, με μια νοητή γραμμή, χωριζόταν σε δύο κόσμους: αυτόν που έβλεπαν τα φωτά και αυτόν που βίωναν όταν δεν τους έβλεπε κανείς.



Το άγνωστο τάμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην Παναγία της Τήνου

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο και συχνά σε δύσκολες στιγμές της ζωής της, αναζητούσε τη βοήθεια της Παναγίας.



Η μοναδική φωτό της Αλίκης Βουγιουκλάκη με κοντό, αγορίστικο μαλλί

Μία σπάνια φωτογραφία, από το πλούσιο οικογενειακό αρχείο του, ανέβασε στην επίσημη σελίδα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, ο υιός της Γιάννης, ο οποίος είναι και διαχειριστής της σελίδας.



Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιαζ

Την εποχή που δεν υπήρχαν παπαράτσι και κινητά τηλέφωνα η φωτογραφία ενός διάσημου σε προσωπικές του στιγμές ήταν σπάνιο. 

Συγκεκριμένα μια φωτογραφία στην οποία η Αλίκη ποζάρει το 1977, σε ηλικία 43 ετών, δίχως ίχνος μακιγιάζ και χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες.



Μανταλένα: Η σκηνή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Η Μανταλένα αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς η ταινία έσπασε ταμεία. Ωστόσο, στα γυρίσματα η πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποιες αντιξοότητες. Η Αλίκη είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το οποίο θα μπορούσε να της έχει στερήσει τη ζωή.