Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Βόρεια Θάλασσα



Συναγερμός στη Βόρεια Θάλασσα! Έπεσαν κοντέινερ με επικίνδυνη ουσία!

Κίνδυνος για περιβαλλοντολογική μόλυνση στη Βόρεια Θάλασσα εξαιτίας ενός πλοίου που έχασε στα θάλασσα 20 κοντέινερ με επικίνδυνη ουσία!

Αυτό ανακοίνωσε η ολλανδική ακτοφυλακή καθώς ένα πλοίο εξαιτίας της κακοκαιρίας στη Βόρεια Θάλασσα έχασε τουλάχιστον 270 εμπορευματοκιβώτια την περασμένη νύχτα στα γερμανικά ύδατα, τρία από τα οποία περιέχουν μια εν δυνάμει επικίνδυνη ουσία.



Πρωτοχρονιά 2019: Ολλανδοί βούτηξαν στην παγωμένη θάλασσα για να υποδεχθούν το νέο έτος

Πάνω από 10.000 Ολλανδοί τήρησαν το έθιμο βουτώντας στη θάλασσα που είχε θερμοκρασία μόλις 7 βαθμούς!

Χιλιάδες Ολλανδοί αψήφησαν το πολικό ψύχος και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους.



Είχαν ταξιδέψει οι Μινωίτες στον Ατλαντικό και την Βόρεια Θάλασσα;

Ποιος ανακάλυψε τη Βόρεια Θάλασσα; Ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης τον 4ο αιώνα προ Χριστού. Δύσκολο πράγμα να ανατρέψει κανείς αυτή την παγιωμένη επιστημονική άποψη. Και όμως αυτό προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια ο Γερμανός εθνολόγος και ιστορικός του πολιτισμού Χανς Πέτερ Ντυρ.



Υδάτινος τρόμος στη Βόρεια Θάλασσα: Κύμα ύψους 30 μέτρων σκεπάζει πλοίο (BINTEO)

Το χάρο με τα μάτια του είδε το πλήρωμα ενός εμπορικού πλοίου που έπλεε στη Βόρεια Θάλασσα και αυτό είναι το βίντεο που τραβήχτηκε από αξιωματικό του καραβιού!

Ο τυφώνας Γερτρούδη που πλήττει την βόρεια Ευρώπη χτύπησε και πολλούς ναυτικούς και οι εικόνες πραγματικά κόβουν την ανάσα.