Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ



Ο Πούτιν – Από τη θέση του συγκυβερνήτη έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της Ρωσίας αλλά και στη Δύση

Με στολή  πιλότου εμφανίστηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, κίνηση που κάποιοι είπαν ότι έγινε για την ενίσχυση του προφίλ του ενόψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου μήνα στη Ρωσία και που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει. Ο ρώσος πρόεδρος, που κάθισε στη θέση του συγκυβερνήτη, σε ένα πυρηνικό στρατηγικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος, Tu-160M, θέλησε να στείλει, παράλληλα, και ένα ηχηρό μήνυμα στη Δύση.



Το «ιπτάμενο τέρας του Χίτλερ»- Τo βομβαρδιστικό που κατασκευάστηκε από τμήματα άλλων αεροσκαφών

Το όνειρο των Ναζί να κυριαρχήσουν στον εναέριο χώρο πάνω από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο και να ελέγξουν το δυτικό ημισφαίριο ήταν τόσο ισχυρό που τους οδήγησε σε ατελείωτες υπερβολές.



N. Κορέα: Άσκηση με τη συμμετοχή αμερικανικού βομβαρδιστικού

Άσκηση με τη συμμετοχή ενός υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού B-1B Lancer πραγματοποίησε η Νότια Κορέα.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, να κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι διεξάγουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις για την ρίψη πυρηνικών βομβών στην Κορεατική Χερσόνησο.



Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ κατά της Β. Κορέας με πτήση στρατηγικού βομβαρδιστικού

Οι ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν τελικά αύριο την πτήση στρατηγικού βομβαρδιστικού πάνω από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με αξιωματούχο των αμερικανικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα.

Πρόκειται για μία κίνηση επίδειξης δύναμης κατά της Βόρειας Κορέας, μετά την πραγματοποίηση της 5ης πυρηνικής δοκιμής της, την Παρασκευή.



Ρωσικό βομβαρδιστικό πετά πάνω από τη Συρία και σπέρνει τον τρόμο (Βίντεο)

Ένα τεράστιο ρωσικό βομβαρδιστικό Τουπόλεφ (Tupolev Tu-95) καταγράφηκε σε βίντεο να πετά πάνω από περιοχές της Συρίας που κατέχονται από τους φιλότουρκους ισλαμιστές.