Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

βόμβα



Απειλή για βόμβα στη Bουλή της Νορβηγίας

Η Bουλή της Νορβηγίας έλαβε σήμερα απειλή για βόμβα και η αστυνομία ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κτήριο, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους.



Πρέβεζα: Συνελήφθησαν 14χρονοι μαθητές που έκαναν φάρσα για βόμβα στο σχολείο

Ακριβά πλήρωσαν μια φάρσα που έκαναν δύο 14χρονοι μαθητές προκειμένου να γλιτώσουν το μάθημα, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Πρέβεζα.



Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθώς έπειτα από τους ελέγχους που έκανε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στους χώρους του υπουργείου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.



Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής: Καταδικασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά έδιναν μέσα από τις φυλακές εντολές για τις επιθέσεις

Οι ποινικοί που μέσα από τις φυλακές έδιναν εντολές σε άτομα με τα οποία συνεργάζονταν για επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών και άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καταδικασμένοι για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά. 



Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα τα οποία και έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ μετά από εφόδους σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.



Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό

Ο ύποπτος φάκελος που απεστάλη νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης περιείχε επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξουδετερώθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.