Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Βόλο



Χάος στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου από τραυματίες οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Mειοψηφίες οπαδών και των δύο ομάδων κατάφεραν να δημιουργήσουν, πριν καν τη σέντρα, μία κυριολεκτική ζούγκλα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετατρέποντας σταδιακά την αθλητική γιορτή σε ακόμη ένα φιάσκο, όμοιο με αυτό των προηγούμενων ημερών της ΕΠΟ, με γονείς και παιδιά να κλαίνε κάτω από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα του ντουμανιασμένου βολιώτικου ουρανού.



Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τον Βόλο

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 34 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της θεσσαλικής πόλης, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 5 χιλιόμετρα.

 

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ κοντά στον Βόλο, στις 22:23, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.



Στο Βολο παραβίασαν έξι αυτοκίνητα σε ένα διήμερο

Ο 23χρονος ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου που είδε έναν άνδρα να κλέβει ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό του, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδήγησε στην σύλληψή του και την εξιχνίαση άλλων πέντε διαρρήξεων που είχε διαπράξει σε οχήματα στο Βόλο μέσα σε δυο 24ωρα.



Λύθηκε το μυστήριο των 7 κλοπών σε Λάρισα και Βόλο

Αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο στη Λάρισα, ήταν αρκετά για να συλλάβουν τον 20χρονο οδηγό και την 22χρονη επιβάτιδα ως δράστες κλοπών.

Η έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια Λάρισας και Βόλου απέδειξε ότι μαζί με έναν άγνωστο συνεργό τους δρούσαν και στις δυο πόλεις.



Νεκρή 90χρονη σε τροχαίο στο Βόλο

Μια 90χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες (05-11-2016) το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Νεοχωρίου – Αργαλαστής, στο ύψος του Δέλτα Αργαλαστής.



Όπλα, ναρκωτικά και λαθραίο καπνό είχε στην κατοχή του ενα ζευγάρι στο Βόλο

Ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια ενός ζευγαριού Ελλήνων στο Βόλο, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και αδασμολόγητου καπνού.

Όμως, πιο σημαντικά ευρήματα ήταν τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους.