Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΒΟΛΕΙ



Βόλος για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Απορία για το αν τα 20 άτομα στο Πανθεσσαλικό συνιστούν απειλή»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την απορία του για τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Αστυνομία αποφάσισε να εφαρμόσει τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν ελάχιστα άτομα.



Ο Ολυμπιακός έχασε στα χαρτιά και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς στα χαρτιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ στον προημιτελικό του League Cup για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ακόμα του επιβλήθηκε 20.000 ευρώ πρόστιμο και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών.



Ολυμπιακοί Αγώνες - βόλεϊ: Ο λόγος που οι Βραζιλιάνοι παίζουν με μάσκες

Δύο παίκτες του βόλεϊ της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο φοράνε μάσκες κατά του κορωνοϊού. Εξήγησαν το λόγο που το κάνουν...

Ο Λούκας Σάατκαμπ και ο Μαουρίσιο Μπόργες εξέπληξαν με την παρουσία τους στις αναμετρήσεις της Εθνικής Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Φοράνε μάσκες την ώρα του αγώνα.



Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης λιποθύμησε σε ζωντανή μετάδοση

Ένα βίντεο που δείχνει την 35χρονη χρυσή Ολυμπιονίκη στο βόλεϊ με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Ζακλίν Καρβάλιο, να λιποθυμάει σε ζωντανή σύνδεση, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Καρβάλιο έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξης μέσα σε γήπεδο βόλεϊ, την ώρα ενός αγώνα την Τρίτη.



Βόλεϊ: Ερυθρόλευκος ο Κουμεντάκης

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα (11/06) ο Ραφήλ Κουμεντάκης.

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία σημείωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας με την απόκτηση του διεθνούς ακραίου, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.



Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το κύπελλο βόλεϊ των ανδρών. Μετά τους δύο συγκλονιστικούς χθεσινούς ημιτελικούς του final-4, στο Φαληράκι της Ρόδου, ο τελικός δεν είχε ανάλογο σασπένς, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν εμφανώς ανώτερος και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-18