Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

βερα



Νιόπαντρος Πατρινός ξαναβρήκε τη βέρα του που είχε χάσει στον βυθό των Κυθήρων,

Η δύναμη των social media είναι μεγάλη και όταν αυτή χρησιμοποιείται για καλό σκοπό, μπορεί πραγματικά να κάνει... «θαύματα».

Πρόσφατα, μια viral ανάρτηση βοήθησε έναν νιόπαντρο Πατρινό να ξαναβρεί τη βέρα του που είχε χάσει στον βυθό των Κυθήρων.



Μία βέρα το μόνο στοιχείο για τον τραγικό θάνατο γυναίκας

Η βέρα που φορούσε η 60χρονη είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους οι Λιμενικές αρχές για τη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγράφει κάποιο όνομα, ούτε ημερομηνία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων αναζητείται το άτομο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να εξεταστεί.



Με...βέρα στο δεξί η γυναίκα που θεωρείται η κρυφή ερωμένη του Πούτιν

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της Αλίνας Καμπάεβα, την οποία οι φήμες θέλουν να είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.



Γιατι ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ δε φοράει τη βέρα του;

«Πρόκειται απλά για μία προσωπική επιλογή του Πρίγκιπα. Δε σημαίνει κάτι, ούτε κρύβεται κάποιο φοβερό παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του να μη φοράει τη βέρα του» τονίζει καλά ενημερωμένη πηγή από το Παλάτι.
 



Με βέρα στο δεξί η Σία Κοσιώνη

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, βρέθηκε σήμερα, δύο μέρες μετά τον γάμο της, κανονικά στο πόστο της.

Φορώντας ένα ροζ σακάκι και ανοιχτόχρωμο φλοράλ τοπ, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και πέρασε στη θεματολογία του δελτίου. 



Συγκλονίζει ο Ά. Ράσελ - Ο ποδοσφαιριστής της Τσαπεκοένσε ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια: "Μη μου βγάλετε τη βέρα μου"

Ο Ράσελ  ανασύρθηκε ζωντανός, έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στην λεκάνη , αλλά έχοντας τις αισθήσεις του. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ο πρώτος που εντοπίστηκε ζωντανός και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Κέχα.

Όταν μπήκε στο ασθενοφόρο ζητούσε να μην του βγάλουν τη βέρα από το χέρι και να ήθελε δει την οικογένειά του.