Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

βελη



Επιχείρηση της αστυνομίας για οικογένεια με όπλα, τόξα και βέλη που ζει σε λαγούμι 30 μέτρων

Με ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωπες οι αρχές στην Κορινθία. Πολύτεκνη οικογένεια με 5 παιδιά, ζει τα τελευταία χρόνια μέσα σε λαγούμι μήκους 30 μέτρων στην περιοχή «Σαΐτας» στο Μάννα Κορινθίας.

Η οικογένεια κυκλοφορεί με τόξα και βέλη και αυτοσχέδια όπλα, και καταστρέφει χωράφια και αυτοκίνητα της περιοχής.



3 νεκροί γερμανοί από βέλη βαλλίστρας

Τους μυστηριώδεις θανάτους τριών ανθρώπων ερευνά η γερμανική αστυνομία ερευνά, καθώς βρέθηκαν μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Πάσαου της Βαυαρίας, χτυπημένοι από βλήματα βαλλίστρας.



Τα βέλη του διαβόλου

Ποια είναι τα βέλη του διαβόλου;

Οι κακές επιθυμίες, οι ακάθαρτες σκέψεις, τα καταστρεπτικά πάθη, ο θυμός, η αρρωστημένη επιθυμία, ο φθόνος, η οργή, το μίσος, η αγάπη για τα χρήματα και κάθε άλλο είδος αδράνειας.



ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Ανταλλάσσουν τα βέλη τους για την επίθεση στον Παπαδήμο

Τα βέλη τους ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.



Τσιμεντένια βέλη στις ερήμους της Αμερικής – Πού χρησίμευαν! (Φωτό)

Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ο ταχύτερος τρόπος να παραδοθεί το ταχυδρομείο ήταν σιδηροδρομικώς, αλλά υπήρχε ένα “μηχάνημα” που θα μπορούσε να ταξιδέψει ταχύτερα από τα τρένα, και αυτό ήταν, φυσικά, το αεροπλάνο.



Η Γεννηματά πετάει τα βέλη της στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανήσυχη για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι έχει μια μοναδική ικανότητα να δημιουργεί αδιέξοδα.