Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΣΚΕΝΗΣ



"Λύγισε" ο Άδωνις Γεωργιάδης στον επικήδειό του για τον Βασίλη Μπεσκένη

Ράγισαν καρδιές σήμερα το μεσημέρι στο τελευταίο αντίο συγγενών, φίλων, συναδέλφων και πολιτικών στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ανακοπή την Κυριακή, λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του παιδιού του.



Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη

Το τελευταίο αντίο είπαν στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Γλυφάδα.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί επώνυμοι όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη κ.α..



Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη

Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί σήμερα στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 11 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα και η ταφή στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής.



Την Τετάρτη η κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα, θα πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, οι φίλοι και συγγενείς του, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.



Βασίλης Μπεσκένης: Το σπαρακτικό αντίο από τον κουμπάρο του

Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών. Όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια εδώ.

Το πρωί της Κυριακής η είδηση πως πέθανε ο Βασίλης Μπεσκένης έπεσε σαν «κεραυνός». Κυρίως για εκείνους που λίγες ώρες πριν ήταν μαζί του στη βάφτιση του γιου του. Όπως ο Κωστής Κατσούδας.



Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπεσκένη

Tο δικό του αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που έφυγε την Κυριακή από τη ζωή, είπε από τον αέρα της εκπομπής του, ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Πάμε τώρα σε μία τραγωδία, σε ένα δράμα» είπε ο παρουσιαστής μιλώντας για τον θάνατο του δημοσιογράφου.