Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Βασιλικός γάμος



Αυτός είναι ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε τόσο απλή στον βασιλικό γάμο

Όπως πάντα η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν αξιολάτρευτοι και στον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie και του Jack Brooksbank.

 

Η Μέγκαν εμφανίστηκε για άλλη μια φορά κομψή μέσα σε Givenchy δημιουργία σε ναυτικό μπλε.

Ο Γαλλικός οίκος είναι από τους αγαπημένους της άλλωστε και το έχει αποδείξει.



Πως τραβήχτηκε η πιο viral φωτογραφία του βασιλικού γάμου

Το Σάββατο, χιλιάδες φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν σε αμέτρητα στιγμιότυπα τον πριγκιπικό γάμο του γαλαζοαίματου Χάρι και της Αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ, που δίκαια χαρακτηρίστηκε ο «γάμος της χρόνιας».



Πριγκιπικός γάμος: Η πραγματική ερμηνεία της κενής θέσης στο ναό

Η κενή θέση μπροστά από την βασίλισσα Ελισάβετ και δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Γουίνδσορ, δεν πέρασε απαρατήρητη.



Αυτό θα πει... "έσκασε από τη ζήλεια της" - Δείτε τη γκριμάτσα της πρώην του Χάρι κατά τη χθεσινή τελετή!

Ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, και ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε και η πρώην του Χάρι!



Οι δύο πρώην μεγάλες αγάπες του πρίγκιπα Χάρι στο Βασιλικό Γάμο!

Για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι, 6ου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ο κατάλογος των προσκεκλημένων δεν περιλάμβανε πολιτικούς, εκτός από μια «λαμπρή εξαίρεση, αλλά πολλές προσωπικότητες της showbiz και φίλους του ζευγαριού.



Έδιωξαν τον μπάτλερ της Νταϊάνα από τον πριγκιπικό γάμο!

Απρόσκλητος επιχείρησε να πάει στογάμο του πρίγκιπα Χάρι, ο παλαιός μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπαρέλ, με συνέπεια οι υπάλληλοι ασφαλείας του παλατιού τον απομάκρυναν.