Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Βασίλειος Κωστέτσος



Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο Σύνταγμα- «Με πέταξαν με τη μούρη από τα σκαλιά»

Σε μία καταγγελία που σοκάρει προχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (11/8) δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτησή του σε story στο instagram, ο πασίγνωστος σχεδιαστής αναφέρει



Η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε τον Βασίλειο Κωστέτσο στα εννιά του

Για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην καρδιά του πριν...
μερικές εβδομάδες, την σφαίρα που έφαγε στα εννιά του χρόνια και το bullying μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε συνέντευξή του στο Down Town.



Η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε τον Βασίλειο Κωστέτσο στα εννιά του

Για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην καρδιά του πριν μερικές εβδομάδες, την σφαίρα που έφαγε στα εννιά του χρόνια και το bullying μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε συνέντευξή του στο Down Town.



Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση καρδιάς

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Βασίλειος Κωστέτσος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση στην καρδιά. 

Τελικά, όλα πήγαν καλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Down Town, δηλώνοντας “Έχω μια νέα καρδιά”! 



Βασίλειος Κωστέτσος: Εξιτήριο μετά από σοβαρή επέμβαση -Συγκινούν τα λόγια του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην καρδιά και μετά το εξιτήριό του έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε όσους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν και δεν ήταν δίπλα του.