Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Βαρδινογιάννης



Αυτή είναι η διατροφή που ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου ένα διαζύγιο πραγματικός πόλεμος. Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε στις 30 Μαρτίου για την κηδεμονία των παιδιών, έφερε πολλές αναταράξεις.



Τι διατροφή ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη;

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου… ένα διαζύγιο – πόλεμος. Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε στις 30 Μαρτίου για την κηδεμονία των παιδιών, έφερε πολλές αναταράξεις. Ο Πάνος Ζόγκας και η Φανή Πλατσατούρα παρουσιάζουν σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Down Town όλες τις πτυχές τις υπόθεσης και παρουσιάζουν αναλυτικά τα ποσά για τη διατροφή που διεκδικεί η Τζίνα Αλιμόνου.



Τι είπε ο Βαρδινογιάννης στους εργαζομένους του MEGA;

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ολοκληρώθηκε σήμερα , με το Mega να απέχει.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι για μήνες, κρατούσαν «ζωντανό» το κανάλι και σήμερα έβγαλαν έκτακτο δελτίο, τόσο το μεσημέρι, όσο και το βράδυ.



Το deal της χρονιάς: Βαρδινογιάννης-Αλαφούζος-Μαρινάκης

Mια επιχειρηματική συνεργασία που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα σε πολιτικό, ενημερωτικό αλλά και κοινωνικό γενικότερα επίπεδο βρίσκεται προ των πυλών, καθώς Γιάννης Βαρδινογιάννης, Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάσουν συμπόρευση στο χώρο των μίντια.



Συμφωνία Μαρινάκη - Βαρδινογιάννη στα Media;

'Εντονες φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο σχετικά με επικείμενη συμφωνία Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη στο MEGA, οι οποίες αν επιβεβαιωθουν αλλάζουν ριζικά το τοπίο στα media.



Υπόσχεση και από Βαρδινογιάννη στους εργαζόμενους του Mega

Συνάντηση με εκπρόσωπο της οικογένειας Βαρδινογιάννη είχαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι του Μega, αμέσως μετά τη συγκέντρωση  που πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία της Motor Oil στο Μαρούσι.