Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΒΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ



Η Βαΐα Οικονόμου μίλησε πρώτη φορά για την εξαφάνισή της

Η Βαΐα Οικονόμου, η 47χρονη καθηγήτρια, η οποία ήταν αγνοούμενη για 13 ημέρες και τελικά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Καστορίας, πριν από δύο ημέρες, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".



Καστοριά: Βρέθηκε ζωντανή η Βαϊα Οικονόμου

Η εξαφάνιση της Βαϊας Οικονόμου στις αρχές του μήνα από τη Θεσσαλονίκη είχε προκαλέσει αναστάτωση. Οι τελευταίες αποκαλύψεις συμπληρώνουν τα κομμάτια στο πάζλ της υπόθεσης…



Στο κόκκινο η αγωνία για την 47χρονη Βάια Οικονόμου

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης ης 47χρονης Βάιας Οικονόμου που εξαφανίστηκε στις 6 Οκτωβρίου από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η αδερφή της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι η καθηγήτρια δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και κυρίως, δε θα εξαφανιζόταν χωρίς να δει την μονάκριβη κόρη της που ήταν όλη της η ζωή.



Δεκατρείς μέρες αγωνίας: Νέες μαρτυρίες για την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας στη Θεσσαλονίκη

Αφαντη για 13η μέρα παραμένει η 47χρονη καθηγήτρια μαθηματικών Βάια Οικονόμου από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.



Ώρες αγωνίας για τη 47χρονη Βάια Οικονόμου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Μαθηματικών, Βάιας Οικονόμου...

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.