Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ



Βαγγέλης Γερμανός: Μπήκα για μια απλή εγχείρηση και βρέθηκα στην εντατική

Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε μίλησε on camera στην εκπομπή «Happy Day», ο Βαγγέλης Γερμανός.



Ευχάριστα τα νέα για τον Βαγγέλη Γερμανό

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Βαγγέλης Γερμανός και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής.

 

Ο τραγουδιστής είχε υποβληθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης ωστόσο στην συνέχεια εμφάνισε φλεγμονή και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.



Εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για τον Βαγγέλη Γερμανό

Σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζεται το τελευταίο 48ωρο η νοσηλεία του καλλιτέχνη Βαγγέλη Γερμανού. 



Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός

Περιπέτεια χωρίς τέλος για τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «σταθερά κρίσιμη».



Πώς βρέθηκε στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός;

Μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε ο σπουδαίος τραγουδοποιός, είχε ως επιπλοκή την εμφάνιση σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος και τον οδήγησε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.



Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δίνει μάχη στην εντατική

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο σπουδαίος καλλιτέχνης Βαγγέλης Γερμανός.

Μία επέμβαση βουβωνοκήλης στην οποία υποβλήθηκε ο 68χρονος μουσικός λίγο μετά τα Χριστούγεννα ήταν η απαρχή αυτής της δύσκολης «διαδρομής» που τώρα διανύει.