Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

Β. Ελλάδα



Σε ποιες περιοχές της χώρας θα είναι αύριο τα σχολεία κλειστά

Προς αποφυγή ατυχημάτων και με φόντο τη νέα επιδείνωση του καιρού, τα σχολεία θα παραμείνουν και αύριο κλειστά σε αρκετές περιοχές της χώρας.



Γενικός Πρόξενος ΗΠΑ: Υπάρχουν προοπτικές στη Β.Ελλάδα - Αμερικανικές επιχειρήσεις δείχνουν έντονο ενδιαφέρον



Έκτακτο μέρισμα σε 9 νομούς της Β. Ελλάδας

Στη διάθεση έκτακτου μερίσματος με δικαιούχους τους κατοίκους των νομών Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας προσανατολίζεται λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου το υπουργείο Οικονομικών.



Υπο το μηδέν η θερμοκρασία στη Β. Ελλάδα- Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Τσουχτερό είναι το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σε πολλές πόλεις η θερμοκρασία είναι κάτω από μηδέν. 

Ενδεικτικά, στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα -10, στο Κιλκίς -7, στη Βέροια -3, στα Γρεβενά -4 και στην Κοζάνη -8.



Χιόνι και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στη Β. Ελλάδα - Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη - Σε ποια σημεία χρειάζονται αλυσίδες

Χιονίζει από το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, ενώ νιφάδες ή χιονόνερο πέφτουν σποραδικά ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Θα συνεχιστούν οι σεισμοί στο Κιλκίς αναφέρουν οι σεισμολόγοι

Καθώς η γη να συνεχίζει να «τρέμει» στο Κιλκίς, ο καθηγητής Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά τον σεισμό των 4,7 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε μία και είκοσι δύο (1:22) τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή είπε πως «Μπορεί να γίνει και άλλος αντίστοιχος σεισμός 3, 4 ή και 4,5 Ρίχτερ» ενώ χαρακτήρισε «φυσιολογικό» το φαινόμενο.