Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ύποπτο δέμα



Συναγερμός για ύποπτο δέμα έξω από το δημαρχείο Μενιδίου - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε για ύποπτο δέμα έξω από το δημαρχείο Μενιδίου.

Οι άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.



Νέο ύποπτο δέμα στις ΗΠΑ

Ένα νέο ύποπτο πακέτο, το ενδέκατο, εντοπίστηκε στη Φλόριντα, το οποίο είχε ως αποδέκτη τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ, ανέφεραν σήμερα το CNN και το MSNBC.

Το CNN μετέδωσε επίσης, ότι η αστυνομία στη Νέα Υόρκη διεξάγει έρευνα σε ένα ξεχωριστό πακέτο που εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων.



Ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο ήταν τελικά το «ύποπτο» δέμα στο ΥΠΕΞ...

Το «ύποπτο δέμα» που έφτασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της αλληλογραφίας και σήμανε συναγερμό, περιείχε, τελικά, ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.



Εκκενώνεται το υπουργείο Εξωτερικών - Βρέθηκε ύποπτο δέμα

Συναγερμός στο υπουργείο Εξωτερικών!

Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης του κτιρίου μετά τον εντοπισμό ύποπτου δέματος.

Αυτή την ώρα οι σχεδόν 70 υπάλληλοι του υπουργείου βρίσκονται στον προαύλιο χώρο και δυνάμεις της αστυνομίας καταφθάνουν στο σημείο.



Ύποπτο δέμα και στην κατοικία του Ομπάμα

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί και στην κατοικία του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι όπου διαμένουν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι.



«Ύποπτο δέμα» στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές ερευνούν ένα «επεισόδιο» στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου, με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ένα «ύποπτο δέμα».

Ένας εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι «η αστυνομία ερευνά αυτή τη στιγμή ένα επεισόδιο στον χώρο του κοινοβουλίου» χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.