Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Τζορτζ Μπους



Τζορτζ Μπους: Από Πρόεδρος έγινε ντελιβεράς

 Στους μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους μετέφερε φαγητό και συγκεκριμένα πίτσα. Οι μυστικοί πράκτορες, όπως όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι της χώρας, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις εβδομάδες, λόγω του συνεχιζόμενου κυβερνητικού shutdown.



Κηδεία Μπούς: O κ. Τραμπ έκανε στρατιωτικό χαιρετισμό και στη συνέχεια το προεδρικό ζεύγος αποχώρησε

Φόρο τιμής τη Δευτέρα το βράδυ απέτισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προς τιμήν του Ρεπουμπλικάνου προκάτοχου του στην προεδρία Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, η σορός του οποίου εκτίθεται σε δημόσιο προσκύνημα στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.



Στις ΗΠΑ για την κηδεία του πρώην Προέδρου Τζορτζ Μπους θα μεταβεί την Τετάρτη η Α.Μέρκελ

Στις ΗΠΑ για την κηδεία του πρώην Προέδρου Τζορτζ Χ.Γ. Μπους θα μεταβεί την Τετάρτη η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.



«Κι εγώ σε αγαπώ»: Τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Μπους στον μεγαλύτερο γιο του

Τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Μπους λίγο πριν φύγει από τη ζωή αποκάλυψε ο επί σειρά ετών φίλος του εκλιπόντος και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Τζέιμς Μπέικερ αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του Μπους στους New York Times.

«Κι εγώ σ’ αγαπώ» είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προς τον μεγαλύτερο γιο του, Τζορτζ Μπους, σε μία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής.



Τζορτζ Μπους : Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου λόγω πένθους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια Μπους, προχώρησε  στην ακύρωση της συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο της διάσκεψης των ηγετών των κρατών-μελών της ομάδας G20.



Ο αρχηγός μιας δυναστείας που έμεινε πρόεδρος των ΗΠΑ για μια θητεία

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους, ο 41ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος διαχειρίσθηκε το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και απελευθέρωσε το Κουβέιτ από τον Σαντάμ Χουσέιν, πέθανε χθες, Παρασκευή, σε ηλικία 94 ετών.

Ο Μπους πέθανε μερικούς μόνο μήνες μετά τη σύζυγό του Μπάρμπαρα, τη γυναίκα με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά και 17 εγγόνια.