Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τζόκερ



Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Η τύχη χτύπησε για δεύτερη φορά χθες –και μάλιστα μέσα σε δέκα μέρες– στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σαρρή, στο Ηράκλειο Αττικής, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ των 7,7 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο κατάστημα, στην κλήρωση της Κυριακής 26 Ιουλίου, ακόμη ένας τυχερός παίκτης «έπιασε» 5άρι στο Τζόκερ και κέρδισε 53.836,91 ευρώ.   



Τζόκερ: Στην Κύπρο ο νικητής του 1,4 εκατ.ευρώ!

Στην Κύπρο βρέθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, το οποίο έκανε έναν άνθρωπο πλουσιότερο κατά 1,4 εκατ. ευρώ.



«Τζόκερ»: Πως κρίνεται η καταλληλότητα μιας ταινίας-Ποια είναι τα πρόστιμα

Βάσει του νόμου, με τίτλο «Ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης» που υπεγράφη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2010, αποφασίζεται η καταλληλότητα ή μη των ταινιών για την παρακολούθησή τους από ανηλίκους. Στον ίδιο κανονισμό εμπίπτει και η πασίγνωστη ταινία «Τζόκερ».



Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πτολεμαΐδα όπου παίχτηκε το δελτίο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ

Στο πρακτορείο της Αθηνάς Ζώρου με αριθμό 231696, στην καρδιά της Πτολεμαΐδας, παίχτηκαν οι 5+1 μαγικοί αριθμοί που ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή του τζακ ποτ στο Τζόκερ.



Την Κυριακή 12 Αυγούστου το Τζόκερ μοιράζει 9 εκατ. ευρώ. 13ο Τζακ ποτ

Την Κυριακή 12 Αυγούστου το τζόκερ μοιράζει 9 εκατ. ευρώ. 13ο Τζακ ποτ. Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης η κληρωτίδα ήταν οι: 5, 19, 25, 28, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 5.



Τζόκερ: Με 1,5 ευρώ κέρδισε 2,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Έναν νικητή που συμπλήρωσε μόλις τρεις στήλες αλλά πέτυχε 5+1 σωστές προβλέψεις και κερδίζει 2.524.508,04 ευρώ ανέδειξε το βράδυ της Κυριακής η κλήρωση του Τζόκερ. Το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη.

Μάλιστα το δελτίο κόστισε μόλις 1,5 ευρώ.