Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τζιτζικώστας



Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έγινε ξανά πατέρας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αφού η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, που είναι κοριτσάκι.

Ο κ. Τζιτζικώστας, θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και ανήρτησε μια φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς του, στην οποία φωτογραφίζεται με την χαρούμενη σύζυγό του.



Γκάλης-Τζιτζικώστας κάνουν... περίπατο στη Β.Ελλάδα

Δηµοσκοπήσεις για τη δηµοφιλία προσώπων πραγµατοποιούνται το τελευταίο διάστηµα στη Θεσσαλονίκη. Στο πολιτικό βαρόµετρο «Εγνατία Point of View», που γίνεται κάθε έξι µήνες, καταγράφονται η άνετη επικράτηση τόσο του Απ. Τζιτζικώστα όσο και του Ν. Γκάλη, η επανάκαµψη του Ευ. Βενιζέλου, αλλά και το πλασάρισµα-έκπληξη δύο αυτοδιοικητικών στη µάχη για τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης.



Τζιτζικώστας: Η συμφωνία με τα Σκόπια θέτει σε κίνδυνο εθνικά συμφέροντα

«Δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να προχωρήσει αυτή η συμφωνία. Είναι μια συμφωνία, που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας μας, που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα σήμερα, αλλά κυρίως στο μέλλον», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, για τη συμφωνία Ελλάδας- Σκοπίων.



Απ. Τζιτζικώστας: Εθνική ήττα το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης

«Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια δεν αποτελεί λύση, αλλά εθνική ήττα» επισημαίνει, σε γραπτή του δήλωση, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Υποχωρώντας στο όνομα και αναγνωρίζοντας στα Σκόπια μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται το εθνικό συμφέρον» σημειώνει και προσθέτει:



Στον εισαγγελέα Τζιτζικώστας και δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης για την ΕΥΑΘ

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα θα περάσουν σήμερα στις 13.30 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης.



Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Λυπάμαι που επιλέγει να παίξει το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου»

Την εκτίμηση ότι ο Γιάννης Μπουτάρης «επιλέγει να παίξει τον ρόλο του "χρήσιμου ηλιθίου"», προκειμένου «να πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος» Θεσσαλονίκης, διατυπώνει με σημερινό tweet του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και συνεχίζει: «Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όσοι έπαιξαν αυτόν τον ρόλο, "χρήσιμοι" ήταν για λίγο καιρό μόνο, μετά παρέμειναν απλ