Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τζιχαντιστές



Αιματηρή επίθεση στην Συρία - Τούρκοι σκότωσαν τέσσερα μέλη οικογένειας

Τουρκικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιδρομή σε ένα χωριό της βόρειας Συρίας με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων μελών μίας οικογένειας.

Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύροι σύμμαχοί τους εξαπέλυσαν νωρίς σήμερα το πρωί πλήγματα "στο χωριό Αλ-Σαφαουίγια, βόρεια της Ράκα, προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων μελών της ίδιας οικογένειας, ενός άνδρα και τριών παιδιών".



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 28χρονου ως μέλος του ISIS

Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε στη Θεσσαλονίκη έναν 28χρονο Μαροκινό, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. 

Ο ύποπτος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.



Συναγερμός στην ΕΥΠ για τζιχαντιστές στα ελληνικά νησιά!

Ο “κόκκινος συναγερμός” στην ΕΥΠ, η οποία ενισχύει τα κλιμάκια της στον Έβρο και αποστέλλει ειδικά κλιμάκια στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που ουσιαστικά δέχονται τον όγκο των μεταναστών που φεύγουν από την Τουρκία, έγκειται στο γεγονός πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να επέλθει κύμα Ισλαμιστών του “ISIS”, με προορισμό την Ευρώπη, από το μεταναστευτικό δρόμο του Αιγαίου.



Ακόμα μετρούν τα χάπια τζιχαντιστών Captagon που έπιασαν στο Κερατσίνι - 23 εκ. και… συνεχίζουν

Ακόμα μετρούν ναρκωτικά χάπια Captagon, που βρέθηκαν στις 28 Ιουνίου σε τρία κοντέινερ στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι, με τον αριθμό τους να αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια, ενώ σήμερα θα γίνει έλεγχος στις λίγες παλέτες έχουν απομείνει στο τρίτο κοντέινερ.



Εκατομμύρια χάπια «captagon» για τζιχαντιστές σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά!

Τεράστια ποσότητα από χάπια "captagon", τα επονομαζόμενα ως χάπια για τζιχαντιστές, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κοντέινερ στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στις εγκαταστάσεις της PCT στο λιμάνι του Πειραιά.



Σρι Λάνκα: Νέος συναγερμός για τρομοκρατικά χτυπήματα από τζιχαντιστές!

Η Καθολική Εκκλησία της Σρι Λάνκα αποφάσισε να μην επιτρέψει να λειτουργήσουν ξανά από την Κυριακή 5 Μαΐου οι εκκλησίες στη χώρα, εξαιτίας «συγκεκριμένης απειλής» για νέες επιθέσεις εναντίον τουλάχιστον δύο τόπων λατρείας στη χώρα αυτή, η οποία βυθίστηκε στο πένθος από τις επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.