Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 -

Τζια



Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου και το «ευχαριστώ» για τις διακοπές τους στην Τζια

Κοινές διακοπές στην Τζια έκαναν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα. Λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός γύρισε σελίδα στη ζωή της και ζει τον έρωτα στο πλευρό του ιταλού μπασκετμπολίστα.

Η Αθηνά Οικονομάκου στη νέα της ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από τη διαμονή τους σε πολυτελές ξενοδοχείο της Τζιας.



Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Τζια

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο δυτικό τμήμα της Τζιας, στην περιοχή Σταυρωτή, πάνω από το λιμάνι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ενώ και οι άνεμοι έχουν εξασθενίσει.



Φωτιά στη Τζιά -Δεν υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο νησί [βίντεο]

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Τζια ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, κινητοποιώντας τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές.

Στο νησί δεν υπάρχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, παρά μόνο ένας πυροσβέστης. Εάν χρειαστεί θα πρέπει να μεταφερθούν από το κοντινότερο σημείο, οι διαθέσιμες δυνάμεις που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση.



Κέα ή Τζια, σίγουρα η τέλεια δικαιολογία για απόδραση

Η Κέα, κατά το πιο επίσημο, ή Τζια για τους φίλους είναι ένας κοντινός Κυκλαδίτικος παράδεισος που πρέπει να βάλεις στην λίστα σου όταν αναζητάς την τέλεια ή απλά την αφορμή για απόδραση.



Το ξεχωριστό Πάσχα της Κέας

Η Κέα, η κυρά των Κυκλάδων, απέχοντας μία ώρα μόνο από την Αττική, γιορτάζει το Πάσχα με έθιμα και παραδόσεις που αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά.

Με τις πλαγιές της καταπράσινες και ανθισμένες και τις παραλίες της παραδεισένιες, καλωσορίζει τους επισκέπτες της σε ένα μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό.



Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Τζιά - Η φωτιά εκδηλώθηκε στα σπίτια πάνω από το Βουρκάρι

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Τζιά κοντά σε σπίτια όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική στις 6:45 το πρωί.