Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Τζένιφερ Άνιστον



Η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 55 και είναι λες και δεν πέρασε μέρα από τα 30 της

Για κάποιες γυναίκες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Τρανταχτό παράδειγμα η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία χθες είχε γενέθλια και έκλεισε τα 55 της χρόνια. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός μοιάζει με δεκαετίες νεότερη.



Έκκληση της Τζένιφερ Άνιστον για στήριξη στο ίδρυμα του Μάθιου Πέρι – «Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη σας»

Οι οικείοι του Μάθιου Πέρι δημιούργησαν ένα ίδρυμα που στηρίζει όσους ανθρώπους πάσχουν από εθισμούς, ώστε να τιμήσουν την μνήμη του ηθοποιού, που είχε παλέψει με τους δαίμονες του.

Έτσι, η Τζένιφερ Άνιστον απηύθυνε δημόσια έκκληση για στήριξη στο Matthew Perry Foundation, ενώ έκανε story στο Instagram, γράφοντας τα εξής:



Τζένιφερ θαυμάζει Τζένιφερ: Η Άνιστον θεωρεί τη Λόπεζ πανέμορφη

Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι οι πόζες της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί την εκπλήσσουν: «Είναι τόσο πανέμορφη».

Παρότι έχει χρόνια εμπειρίας φωτογραφίσεων και περπατήσει αμέτρητα κόκκινα χαλιά η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχεται ότι ακόμα νιώθει άβολα όταν ποζάρει μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους.



Η Τζένιφερ Άνιστον μιλάει για την ταραχώδη σχέση με τη μητέρα της

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, είχε απασχολήσει για πολλά χρόνια τον αμερικανικό Τύπο.

 



Τζένιφερ Ανιστον & Μπραντ Πιτ: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι και πάλι μαζί

Αν αυτή η είδηση επαληθευτεί θα είναι το... θέμα του καλοκαιριού. Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον μετά από 13 ολόκληρα χρόνια είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι και αυτό που μένει είναι να τους δουν μαζί.



Στην αγκαλιά του Πιτ επέστεψε η Άνιστον - Η κόρη του θέλει να τη φωνάζει μαμά

Ο Μπραντ Πιτ γύρισε στην αγκαλιά της Τζένιφερ Άνιστον, ύστερα από το χωρισμό της με τον Τζάστιν Θερού και η σχέση τους όσο περνά ο καιρός δυναμώνει, αφού η ηθοποιός έχει αναπτύξει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- μία πολύ τρυφερή σχέση με την εντεκάχρονη κόρη των Μπραντζελίνα, Σιλό.