Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τζένη Καρέζη



Η Τζένη Καρέζη που δεν ξέρεις

 Tο 1934 γεννιέται εκείνη που μπορούσε να κάνει άντρες και γυναίκες να την ερωτευτούν με ένα πετάρισμα των βλεφάρων της. Ήταν η Ευγενία Καρπούζη, η Τζένη της Ελληνογαλλικής Σχολής, η Καρέζη του λογοτέχνη Άγγελου Τερζάκη.



Η Τζένη Καρέζη που δεν ξέρεις

 Το 1934 γεννιέται εκείνη που μπορούσε να κάνει άντρες και γυναίκες να την ερωτευτούν με ένα πετάρισμα των βλεφάρων της. Ήταν η Ευγενία Καρπούζη, η Τζένη της Ελληνογαλλικής Σχολής, η Καρέζη του λογοτέχνη Άγγελου Τερζάκη. Αγάπησε και μίσησε με πάθος τον πατέρα της, που με ένα χαστούκι του, της ζήτησε να διαλέξει εκείνον ή να γίνει μια πόρνη στο σανίδι.



Αυτήν την εντολή έδωσε η Τζένη Καρέζη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει...

Τις μέρες που η Τζένη Καρέζη ήταν στο Γενικό Κρατικό «Γ. Γεννηματάς» συναντήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Νινέτα Λεμπέση μιλάει για εκείνη την ημέρα στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα:



Η Τζένη Καρέζη γεννήθηκε 12/1/1934: Το φωτο - άλμπουμ της μεγάλης Ελληνίδας σταρ που έφυγε πρόωρα

Η Τζένη Καρέζη ή Ευγενία Καρπούζη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιανουαρίου 1934.

Υπήρξε από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου.



«Λέει ηλιθιότητες»! Πόλεμος Καζάκου και Χατζηφωτίου για την Τζένη Καρέζη!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στο Join Us του ΣΚΑΙ και μιλώντας για την μητέρα του Τζένη, διέψευσε τα όσα ανπαράγει εδώ και πολύ καιρό για την Τζένη Καρέζη ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Ο κοσμικογράφος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Τζένη Καρέζη, είχε δηλώσει πριν καιρό ότι ο Κώστας Καζάκος, όταν αρρώστησε η Τζένη Καρέζη την έτρεχε σε γιατρούς στη Ρωσία.