Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

τζεφ μπεζος



Ο Έλον Μασκ περνά τον Τζεφ Μπέζος και γίνεται ο πλουσιότερος στις ΗΠΑ ξανά

Ξανά στην κορυφή της λίστας του Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ βρίσκεται από χθες ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ -και δεύτερος πλουσιότερος στον κόσμο- εκτοπίζοντας τον ιδρυτή και πρόεδρο της Amazon, Τζεφ Μπέζος, που του είχε «κλέψει» τη θέση.



Η έξυπνη κίνηση που έκανε ο Τζεφ Μπέζος για να «γλιτώσει» φόρους 600 εκατ. δολαρίων

H πώληση μετοχών ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Τζεφ Μπέζος την περασμένη εβδομάδα ήρθε με ένα πρόσθετο… προνόμιο: χωρίς κρατικούς φόρους. Πέρυσι, ο Μπέζος ανακοίνωσε στο Instagram ότι εγκαταλείπει το Σιάτλ μετά από σχεδόν 30 χρόνια για να μετακομίσει στο Μαϊάμι. Είπε ότι η κίνηση ήταν να είναι πιο κοντά στους γονείς του αλλά και στις εκτοξεύσεις πυραύλων του στο Blue Origin.



Ποιος είναι ο δεύτερος σημαντικότερος Τζεφ της Amazon που ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει

Του πιστώνουν την εμπορική γιγάντωση της Amazon, καθώς ολόκληρο το σύστημα logistics του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν δική του δουλειά.

Για τον Τζεφ Γουίλκ ο λόγος, γενικός διευθυντής στο παγκόσμιο καταναλωτικό τμήμα της Amazon σήμερα, που προγραμματίζει να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα στις αρχές του 2021.



Ένα 24ώρο με το πιο πλούσιο άνθρωπο στο κόσμο

Ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος της ιστορίας και ένας από τους πιο διορατικούς ανθρώπους της παγκόσμιας επιχειρηματικότας ανακοίνωσε στις αρχές του έτους πως χωρίζει με την επί 25 χρόνια σύζυγό του. Όπως ανακοίνωσαν από κοινού, αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος σε μια μεγάλη περίοδο πάθους και συμβίωσης χωρίζοντας και συνεχίζοντας τις ζωές τους ως δύο καλοί φίλοι.



ΗΠΑ: Ο Τζεφ Μπέζος δίνει 2 δισ. δολάρια για τους άστεγους

Ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής του Amazon και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ανακοίνωσε σήμερα την ίδρυση ενός ταμείου που θα προωθεί την εκπαίδευση στις μη προνομιούχες κοινότητες και την εξεύρεση κατοικίας για τις άστεγες οικογένειες.



Ο επιχειρηματίας που έβγαλε πάνω 2 δισ. μέσα σε μία μέρα - Γίνεται πλουσιότερος κατά 230.000 δολάρια κάθε λεπτό

Είναι ο άνθρωπος που κατέχει πλέον την περίοπτη θέση να βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ενώ κατάφερε μέσα σε μόλις μία ημέρα να γίνει πλουσιότερος κατά 2,8 δισεκατομμύρια.