Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Τζάστιν Τριντό



Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο πιέζει τον Τριντό για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων - Δείτε την επιστολή στον πρωθυπουργό του Καναδά

Επιστολή στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό έστειλε το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (ΕΚΚ), με την οποία ζητά από τον πρωθυπουργό της χώρας να επαναφέρει στη Γερουσία το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (σ.σ. πρόταση-ψήφισμα 158).



Σε λυγμούς ξέσπασε ο Τζάστιν Τριντό

Με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αποχαιρέτισε τον γνωστό τραγουδιστή της χώρας του Γκορντ Ντάουνι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. 



Ο καρδιοκατακτητής πρωθυπουργός απ’ τον Καναδά

Ο Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργός του Καναδά έχει άλλον ένα λόγο να είναι συμπαθής πέραν τον πολιτικών του θέσεων και δηλώσεων. Έχει μία μεγάλη λίστα θαυμαστριών ανά την υφήλιο. Τα περιοδικά «People», «Glam Mag» και «More» τον είχαν ψηφίσει το 2016 ως τον πιο γοητευτικό πολιτικό αρχηγό.



Με την ελληνική σημαία στο χέρι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό! (Φωτό)

Στην Ελλάδα υπάρχουν και κάποιοι που την καίνε, αλλά στο εξωτερικό αποτελεί αξεπέραστο σύμβολο! 

Με την ελληνική σημαία στο χέρι παρακολούθησε την παρέλαση των Ελλήνων ομογενών του Μόντρεαλ ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Χαμογελαστός και ιδιαίτερα πρόσχαρος χαιρέτησε το πλήθος, που έδωσε το παρών στην παρέλαση.



Σαρώνει στο διαδίκτυο η… γιόγκα του καναδού πρωθυπουργού

Τον τίτλο του πιο γυμνασμένου ηγέτη διεκδικεί από τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό. Μια φωτογραφία του ενώ κάνει γιόγκα, η οποία αναρτήθηκε στο Twitter το 2013, έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των χρηστών του διαδικτύου.



Καναδός πρωθυπουργός: Να σταματήσει ο Ντι Κάπριο να μιλάει για το κλίμα

Ο πρωθυπουργός του Καναδά  Τζάστιν Τριντό συνέστησε  στον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ  Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μετριάσει την "εμπρηστική ρητορική" του για την κλιματική αλλαγή, λέγοντας πως δεν βοηθά εκείνους που έχουν χάσει τη δουλειά τους στην πετρελαϊκή βιομηχανία.