Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Τζανακόπουλος: Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτήθηκε από τον Κασσελάκη και την ομάδα του

Ότι η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τροφοδοτήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομάδα του επεσήμανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή (8/12).



Ηχηρό «καπέλωμα» στον Αλέξη Χαρίτση από Παππά, Τζανακόπουλο, Πολάκη

Οταν ο Αλέξης Χαρίτσης ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα υπουργός Εσωτερικών, διαδεχόμενος τον Πάνο Σκουρλέτη, και στη συνέχεια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, πολλοί είχαν σπεύσει να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για τη νέα φρουρά που βγάζει στο προσκήνιο ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο και άλλους.



Τζανακόπουλος: Η ΝΔ θέλει να κάνει την Ελλάδα, Αργεντινή

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να ανατραπεί η διαφορά των ευρωεκλογών, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην Α' Αθηνών, Δημήτρης Τζανακόπουλος,



Εισήγηση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την σημερινή σας παρουσία εδώ.

Ακριβώς αυτή η παρουσία αποδεικνύει το ξεχωριστό ενδιαφέρον που έχει η εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Ενδιαφέρον που αφορά την ίδια τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών την επόμενη μέρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια.



Καλύπτει την Λοΐζου ο Τζανακόπουλος

Είμαι βέβαιος ότι η κ. Λοΐζου θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο κ. Τζανακόπολος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, προσθέτοντας πάντως ότι δεν γνωρίζει τις «λεπτομέρειες της υπόθεσης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε μάλιστα προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να στοχοποιήσει πρόσωπα και να αποτρέψει συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ.



Τζανακόπουλος: Το πλέον απίθανο το σενάριο των πρόωρων εκλογών

Το πλέον απίθανο είναι το σενάριο των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος,  εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι «εξαιρετικά δύσκολο» να υλοποιηθεί μια τέτοια πιθανότητα.