Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

τζακρη



Τζάκρη για κλείσιμο «Αυγής»: «Υπερβολικές οι αντιδράσεις για το κλείσιμό της»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, χαρακτήρισε υπερβολικές κάποιες αντιδράσεις για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Αυγή», τονίζοντας πως «αυτοί οι ιστορικοί παραλληλισμοί με τις αποφάσεις της χούντας και τις αποφάσεις του Σ.Κασσελάκη, νομίζω ότι είναι άδικοι».



Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και την κερδοσκοπία – Τι περιλαμβάνει

Πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η πρόταση συμπεριλαμβάνει ένα πλαίσιο μέτρων, «το οποίο θα επιδράσει κατασταλτικά στους μηχανισμούς παραγωγής ακρίβειας και κερδοσκοπίας, οι οποίοι αποτελούν μείζον κοινωνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».



Θ.Τζάκρη για Νέα Αριστερά: «Μας έλεγαν “σκουπίδια ΠΑΣΟΚογενείς μας καταστρέψατε” και τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ»

Η Θεοδώρα Τζάκρη βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του OPEN και σχολίασε τη δήλωση του Ε.Τσακαλώτου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χυλός και ότι εξαερώνεται».

Η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε ότι από εκεί που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβλεπε πολιτικό κενό στα αριστερά, τώρα κάνουν συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ.



Με ροζ δαντέλα η Τζάκρη στη Βουλή

Μαλλί κομμωτηρίου, άψογο μακιγιάζ, περιποιημένο μανικιούρ και με εντυπωσιακό ροζ ταγιέρ, το οποίο ξεχώρισε λόγω του δαντελένιου τοπ που φορούσε κάτω από το σακάκι της.



Η κυρία Τζάκρη ήθελε να κάνει ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ταξίδι στην Αμερική

Η απίθανη υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, που γίνεται “μνημονιακή” και “αντιμνημονιακή” ανάλογα με την πορεία του ήλιου, ζήτησε να επισκεφθεί την Αμερική και να παραμείνει 10 ολόκληρες μέρες. Από τις 5 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2015.



Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας

Πέντε προγράμματα του ΕΣΠΑ για τη στήριξη της μεταποίησης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, παρουσίασε η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη στο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

 Οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται περιλαμβάνουν: