Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τσίπρα



Η ανακοίνωση των υποψηφίων από τη Ρένα Δούρου - ήταν παρόν και ο Τσίπρας

“Ελάτε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για τη νέα νίκη” είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης της “Δύναμης ζωής” σήμερα στις 7 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη Ρένα Δούρου να απευθύνει προσκλητήριο στους πολίτες της Αττικής να τη στηρίξουν προκειμένου “να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παλιό”, όπως αναμένεται να πει.



«Φρούριο» το Βελλίδειο: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά Τσίπρα

«Αστακό» θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της άφιξης Τσίπρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.



Συνάντηση Τσίπρα με Ντράγκι-Κερέ για την έξοδο στις αγορές

Τον Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της ΕΚΤ και το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Τράπεζας Μπενουά Κερέ, συνάντησε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας.



Μαζική επίθεση εναντίον του Τσίπρα από την αντιπολίτευση: Ζητούν την παραίτηση του

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση και τον Έλληνα Πρωθυπουργό ασκούν, με ανακοινώσεις τους, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο, κατά την οποία ο ίδιος υποστήριξε ότι αναλαμβάνει ακέραια την πολιτική ευθύνη για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.



Συλλυπητήρια επιστολή για τις φονικές πυρκαγιές έστειλε ο Πούτιν

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επιστολή, στην οποία εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες των δασικών πυρκαγιών, που μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας μας.



Τηλεφωνική ενημέρωση Αναστασιάδη από Τσίπρα για συνάντηση Ερντογάν

Για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, πέραν της γενικής ενημέρωσης έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαμείφθηκαν σχετικά με το Κυπριακό.