Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τσεχία



Ντεμπούτο Σπανούλη στο Ελλάδα – Τσεχία

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει την προσπάθειά της για πρόκριση στο EuroBasket 2025 υποδεχόμενη την Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (23/2, 21:00, Novasports Prime).



Τσεχία: Πλήθος αγροτών κατέβηκε με τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσας

Στην Τσεχία πλήθος αγροτών κατέβηκε με τα τρακτέρ στο κέντρο της Πράγας για να διαμαρτυρηθεί έξω από το υπουργείο Γεωργίας.

Συμμετείχαν και αυτοί στις κινητοποιήσεις εναντίον του υψηλού ενεργειακού κόστους, της ασφυκτικής γραφειοκρατίας και της Πράσινης Συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Τσέχος υπουργός δέχεται επικρίσεις, επειδή δεν ακύρωσε πάρτι την ημέρα της αιματηρής επίθεσης στο πανεπιστήμιο της Πράγας

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Τσεχίας Μάριαν Γιουρέτσκα δέχεται επικρίσεις για τη συμπεριφορά του την ημέρα της επίθεσης στην Πράγα με τους 14 νεκρούς.



Πυροβολισμοί στην Πράγα – Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Σε μακελειό εξελίσσεται η ένοπλη επίθεση στην Πράγα καθώς οι πυροβολισμοί που έπεσαν σήμερα το απόγευμα στη σχολή Καλών Τεχνών Charles University στην Πράγα μιλούν δια πολλούς νεκρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εξουδετερώθηκε και ονομάζεται David Kozak. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτοκτόνησε.



Τσεχία-Ελλάδα: «Έσβησε» το όνειρο πρόκρισης στην οκτάδα του Μουντομπάσκετ για την Εθνική

Η εθνική Ελλάδας έδινε «τελικό» κόντρα στην Τσεχία την οποία έπρεπε να κερδίσει με 12 πόντους διαφορά, προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση στην κορυφαία οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, που διεξάγεται στην Κίνα. Τελικά, η «γαλανόλευκη» πήρε τη νίκη, αλλά όχι με τη διαφορά που ήθελε (77-84).



Ταλαιπωρία για Ολυμπιακό: Βλάβη στο αεροπλάνο άφησε την αποστολή στην Τσεχία

Ταλαιπωρία για την αποστολή του Ολυμπιακού!

Το αεροσκάφος που θα μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» υπέστη ένα πρόβλημα και έτσι ήταν αδύνατη η απογείωσή του.

Αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να βρουν ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει η ομάδα εκεί.