Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Τσάμπιονς λιγκ



Χρυσό 1-1 για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League

«Χρυσό» 1-1 στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των play off του Champions League. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Πίζι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους, αλλά οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Ουάρντα. Η ρεβάνς στην Τούμπα στις 29 Αυγούστου.



Λουτσέσκου : H Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ήρθαμε για να κερδίσουμε

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Μπενφίκα για τα Play Off του Champions League λέγοντας αρχικά τα εξής: «Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Η κάθε μία έχει διαφορετικά στοιχεία ένα στυλ είχε η Βασιλεία, ένα η Σπαρτάκ και ένα διαφορετικό η Μπενφίκα.



Κόντρα στην Μπενφίκα για το… σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Και τώρα Μπενφίκα! 

Οι Πορτογάλοι είναι το επόμενο (και μεγαλύτερο απ’ όλα) και τελευταίο εμπόδιο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του Champions League. Οι «αετοί» έφυγαν… ατσαλάκωτοι (1-1) από την Πόλη μετά τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 του «Ντα Λουζ», σφράγισαν εισιτήριο για τα play off. 



H Βίντι το τελευταίο εμπόδιο της ΑΕΚ πριν κουνήσει... σεντόνι!

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να επιστρέψει μετά από χρόνια στους ομίλους του Champions League! 

Η Βίντι (ή αλλιώς Βιντεότον όπως την ξέραμε από παλιά) απέκλεισε την Μάλμε και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ένωση για το χρυσοφόρο εισιτήριο στ’ αστέρια. 



ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη «μάχη» των αστέρων

Στη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League ρίχνονται το βράδυ της Τετάρτης  η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αμφότεροι με σκοπό να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Σε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείτε το Σάββατο τον τελικό Champions League

Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στον τελικό του Κιέβου για την κατάκτηση της κούπας. Το παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου στις 21:45 και δεν θα μεταδοθεί μόνο από την Cosmote tv, αλλά και από την ΕΡΤ σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Γιώργου Λυκουρόπουλου.