Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

τρομοκρατικό χτύπημα



«Το Ιράν είχε προειδοποιήσει τη Ρωσία για την απειλή ασφαλείας πριν από την επίθεση στη Μόσχα» – Διαψεύδει το Κρεμλίνο

Το Ιράν είχε προειδοποιήσει τη Ρωσία σχετικά με την πιθανότητα μιας μεγάλης τρομοκρατικής επιχείρησης στο έδαφός της πριν από την πολύνεκρη επίθεση στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τρεις πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα, αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Reuters, κάτι το οποίο διέψευσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας ότι δεν γνωρίζει τ



NY Times: «Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήξεραν τα πάντα για την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα

Οι NY Times προχώρησαν σε μια πού σοβαρή αποκάλυψη. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ενημέρωσαν τους Ρώσους ομολόγους τους, για τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει γύρω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στην Μόσχα, από φόβο ότι θα μπορεί να αποκαλύπτονταν οι πηγές τους και έτσι η Μόσχα θα γνώριζε πλέον τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν πληροφορίες.



Ο άνδρας που σκότωσε 2 άτομα σε συναγωγή στην πόλη Χάλε παραδέχθηκε το έγκλημά του

Ο άνδρας, που διέπραξε την επίθεση εναντίον συναγωγής στην πόλη Χάλε της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτώσει δύο ανθρώπους, παραδέχθηκε το έγκλημά του και ότι το κίνητρό του ήταν ακροδεξιό και αντισημιτικό, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο dpa, μια πληροφορία που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.



Ετοιμαζόταν τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεμιέρα του Euro 2004

Η εθνική Ελλάδας κατάφερε να “σοκάρει” τον… πλανήτη με την κατάκτηση του Euro 2004, κάνοντας την αρχή στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (12.07.2019), με τη νίκη της επί των διοργανωτών Πορτογάλων με 2-1. Αυτή ήταν και η αρχή της ονειρεμένης πορείας της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ προς την κορυφή.



Απίστευτη αποκάλυψη! Ετοιμαζόταν τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεμιέρα του Euro 2004

“Μεγάλη” αποκάλυψη από τον πρώην επικεφαλής της πορτογαλικής αστυνομίας! Ο Κάρλος Άνζος ανέφερε ότι σχεδιαζόταν τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεμιέρα του Euro 2004, στον αγώνα της Ελλάδας με την Πορτογαλία.



Στο φως τα στοιχεία του υπεύθυνου για την τραγωδία στο Στρασβούργο

Έκκληση της γαλλικής Αστυνομίας για πληροφορίες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του μακελειού στο Στρασβούργο, Σερίφ Σεκάτ.