Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

τρομοκρατικη



Η βαλλιστική έδειξε Επαναστατική Αυτοάμυνα πίσω από την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ανήκει το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην δολοφονική επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτό έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης το πρωί της Τρίτης.



Συλλυπητήρια Π. Παυλόπουλου για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μανχάταν

Τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, διαβίβασε ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης κ. Γεννηματάς, για την τρομοκρατική επίθεση στο Μανχάταν, προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τις οικογένειες των θυμάτων, στον Αμερικανό στην Αθήνα κ. Πάιατ.



Τρομοκρατικό χτύπημα στο Μανχάταν: 8 οι νεκροί από την επίθεση με φορτηγό - Ανάμεσά τους και παιδιά

Στον κατάλογο των πόλεων που έχουν δεχθεί τρομοκρατική επίθεση με φορτηγό βρίσκεται από την Τρίτη η Νέα Υόρκη καθώς ο 29χρονος Σαϊφούλο Χαμπιμπουλάεβιτς Σάιποφ χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 8 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους 15.



Με υπογραφή ISIS το νέο διπλό χτύπημα σε Μασσαλία και Καναδά

Ο τρόμος των επιθέσεων του ISIS επανήλθε μετά τα φονικά χτυπήματα σε Μασσαλία και Καναδά.

Το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση την Κυριακή με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο νέες γυναίκες και τον δράστη.



Ολλανδία: Ακυρώθηκε ροκ συναυλία λόγω τρομοκρατικής απειλής

Η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία «συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής», γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι του συναυλιακού χώρου.



Ψυχρός και ατάραχος ο 22χρονος που σκόρπισε το θάνατο στη Βαρκελώνη (Φωτό)

Αυτό είναι το πρόσωπο του τρόμου που αιματοκύλησε τη Βαρκελώνη. Πιστεύεται πως είναι ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του τζιχαντιστή που σκόρπισε το θάνατο στην Λα Ράμπλα την περασμένη Πέμπτη δημοσιεύτηκαν πριν από λίγη ώρα στην ισπανική εφημερίδα El Pais.