Συμβουλές για να αποφύγουμε τις τροφικές δηλητηριάσεις το καλοκαίρι
14
Ιουνίου
2016
- 15:18
Τελευταία τροποποίηση στις 14 Ιουνίου, 2016 - 15:19
Η αύξηση της θερμοκρασίας στη διάρκεια του καλοκαιριού εγκυμονεί τον κίνδυνο της αλλοίωσης των τροφίμων και κατά συνέπεια της εκδήλωσης ασθενειών από τροφοδηλητηριάσεις. Αυτές, κατά τους θερινούς μήνες οφείλονται κυρίως στην κατανάλωση τροφίμων που προετοιμάζονται, διατηρούνται ή διατίθενται, χωρίς την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.