Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τρένων



Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία με δεκάδες τραυματίες

Επιβατικό τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό τρένο κοντά στην πόλη Smetowo Graniczne στην Πολωνία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 28 ατόμων, σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση των πολωνικών αρχών.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των πολωνικών σιδηροδρόμων, κανένας από τους τραυματίες δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του, παρ' ότι η σύγκρουση των δύο τρένων ήταν σφοδρή.



Σύγκρουση τρένων στον υπόγειο σιδηρόδρομο στο Ντούισμπουργκ

Για σύγκρουση δύο τρένων στο Μετρό του Ντούσιμπουρκ κάνουν λόγο Γερμανικά και διεθνή μέσα.

Τα Γερμανικά μέσα αναφέρουν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πως από την σύγκρουση υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Περισσότερα σε λίγο

 



Μειώνονται δρομολόγια των τρένων λόγω των καιρικών συνθηκών

Σε μείωση των δρομολογίων των τρένων για σήμερα και αύριο στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και των συρμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή στο τμήμα μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης.



Χάος στο Λονδίνο από την απεργία των τρένων

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους του Λονδίνου που χρησιμοποιούν τα τρένα από τη νότια Αγγλία και το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.



Ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τρένων αύριο

Ακυρώνονται αύριο όλα τα δρομολόγια των τρένων εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια σήμερα (με ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα), ενώ κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα γίνεται το δρομολόγιο του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.



Ψάχνουν ακόμη για νεκρούς κάτω από τα συντρίμμια των τρένων

Ο απολογισμός της τραγικής σύγκρουσης δυο τρένων στην περιοχή της Απουλίας, στην Νότια Ιταλία, είναι 27 νεκροί και πάνω από 50 οι τραυματίες, ενώ οι ιταλικές αρχές δεν θεωρούν τον απολογισμό αυτό οριστικό αφού ο μοιραίος κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί.