Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τραυματισμος



Η Μαρινέλλα επέστρεψε στη σκηνή μετά τον τραυματισμό της

Επέστρεψε στη σκηνή, το βράδυ της Τετάρτης, 40 μέρες μετά τον τραυματισμό της η Μαρινέλλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε αναβάλει τις εμφανίσεις της μετά από κάκωση που υπέστη στο γόνατο.

Χθες το βράδυ το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από τυχερούς θαμώνες, οι οποίοι την απόλαυσαν σε κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες.



Χατζίδου για τον τραυματισμό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα – Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου»

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πληροφορίες για το ατύχημα που είχε και την οδήγησε στην απουσία από την εκπομπή της, «Breakfast @Star».



Τραυματίστηκε με το ποδήλατό του ο 74χρονος επιχειρηματίας, Ρίτσαρντ Μπράνσον

Τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ποδηλασίας ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ρίτσαρντ Μπράνσον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram. Όπως σημείωσε, ήταν μαζί με έναν φίλο του όταν έπεσε σε μία λακκούβα, κάτι που οδήγησε στον τραυματισμό του. Σύμφωνα πάντα με όσα έκανε γνωστά ο επιχειρηματίας, δεν έσπασε κάποιο σημείο του σώματός του από το ατύχημα.



Σοβαρός τραυματισμός για αθλήτρια του χόκεϊ επί πάγου – Έμεινε παράλυτη μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η δύο φορές Ολυμπιονίκης και αστέρας του φινλανδικού χόκεϊ Sanna Hakala έμεινε παράλυτη από τον αυχένα και κάτω μετά από ένα φρικτό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα την περασμένη Παρασκευή.



Ζάκυνθος: Σοβαρό ατύχημα για 17χρονο - Έπεσε από γκρεμό και τραυματίστηκε από τσιμεντόβεργα

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ένας 17χρονος στην Ζάκυνθο, όταν έπεσε στο κενό από γκρεμό και καρφώθηκε σε μία τσιμεντόβεργα.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στον Άγιο Σώστη, όταν ο τουρίστας σκαρφάλωσε και έπεσε από τον γκρεμό, με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο κενό από το πόδι του, που καρφώθηκε στη βέργα, αναφέρει η ΕΡΤ.



Ελεύθερος ο 13χρονος που τραυμάτισε με το τζετ σκι 15χρονη στη Μύκονο

Ελεύθερος, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας, θα αφεθεί ο 13χρονος που προσήχθη στο λιμεναρχείο Μυκόνου, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.