Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Τούρκος υπουργός Άμυνας



Διαψεύδει η Αθήνα - Ο Ακάρ δεν πέταξε «πάνω από το Αιγαίο»!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πτήση εκπαιδευτικού αεροσκάφους T-38 του Τούρκου Υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, καθώς η ελληνική πλευρά διαψεύδει τον ισχυρισμό της Άγκυρας ότι «πέταξε πάνω από το Αιγαίο».



Τούρκος υπ. Άμυνας: Με τους S-400 η Τουρκία αποκτά σημαντική αντιαεροπορική άμυνα

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολού, επανέλαβε την ρητορική του ότι «όλοι πρέπει να ξέρουν πως στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο δεν μπορεί να πετύχει κανένα σχέδιο που δεν θα υπάρχει η Τουρκική και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».



Νέες προκλήτικές δηλώσεις από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας: Δεν θα απεμπολήσουμε δικαιώματα σε Αιγαίο, Κύπρο και Ανατ. Μεσόγειο

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίς τόνισε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να μην υποχωρήσει στην Ανατολική Μεσόγειο.



Απειλεί και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας: Θα επέμβουμε για οποιαδήποτε ενέργεια σε Κύπρο, Αιγαίο και Μεσόγειο

Συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους η Άγκυρα σχετικά με την κατάσταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, εκτοξεύοντας απειλές εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.



Τούρκος υπουργός Άμυνας: Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν τις κουρδικές πολιτοφυλακές

Η Τουρκία και η ευρύτερη περιοχή πληρώνουν το τίμημα για την απόφαση των ΗΠΑ να επιλέξουν τη συριακή, κουρδική πολιτοφυλακή YPG ως εταίρο στη μάχη τους κατά του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ.