Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

TOYOTA



Ανακαλούνται οχήματα BMW και Toyota

Στην ανάκληση 279 οχημάτων προχωράει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW μετά από προβλήματα στα συστήματα μετάδοσης της κίνησης, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας στην κινεζική αγορά.



Γιγαντιαία ανάκληση 2,9 εκατ. Ι.Χ. από την Toyota!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα με τους αερόσακους της Takata. Η Toyota ανακοίνωσε τώρα την ανάκληση περίπου 2,9 εκατομμυρίων αυτοκινήτων της εξαιτίας ελαττωματικών αερόσακων της προμηθεύτριας εταιρείας Takata . Η ανάκληση αφορά παρτίδες των μοντέλων Corolla και RAV4 στην Ευρώπη, την Κίνα, την Ιαπωνία και σε άλλες περιοχές.



Ράλι Σουηδίας: Ιστορική νίκη για Toyota

Τώρα είναι ο Jari-Matti Latvala αυτός που οδήγησε ξανά την Toyota στη νίκη σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, με το Yaris WRC! 



Κατρακύλα για τις μετοχές της Toyota μετά τις απειλές Τραμπ

Οι τιμές των μετοχών της Toyota διολίσθησαν μετά από τις απειλές του νεοεκλεγέντος προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ότι θα επιβάλλει βαρύ τίμημα στην εταιρεία αυτοκινήτων εάν κατασκευάσει τα αυτοκίνητά της Corolla, που προορίζονται για την αμερικανική αγορά, σε εργοστάσιο στο Μεξικό.



Ιαπωνία: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε εργοστάσια της Toyota

Τη σταδιακή αναστολή, από τη Δευτέρα, των εργασιών της στα εργοστάσια συναρμολόγησης οχημάτων στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε η Toyota Motor Corp, καθώς είναι αδύνατος ο εφοδιασμός της με εξαρτήματα από ορισμένους προμηθευτές της μετά τους πρόσφατους σεισμούς στο νότιο τμήμα της χώρας.



Η Toyota σχεδιάζει να σταματήσει να παράγει βενζινοκίνητα οχήματα έως το 2050

Μέσα στα επόμενα 35 χρόνια η Toyota σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει τη σταδιακή κατάργηση των παραδοσιακών οχημάτων που κινούνται με βενζίνη από τη γραμμή προϊόντων της.

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο παρουσίασε ένα γενικό σχέδιο σύμφωνα με το οποίο η Toyota θα παράγει αποκλειστικά οχήματα εναλλακτικών καυσίμων έως το 2050.