Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

τοπικές βροχές



Συννεφιά, τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.



Την Πέμπτη ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 30! - Δείτε που θα είναι οι τοπικές βροχές

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, καθώς και πάλι το θερμόμετρο θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές.

 



Βροχές, πτώση θερμοκρασίας και 10 μποφόρ

Τοπικές βροχές προβλέπονται την Πέμπτη, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Αττική, την ανατολική και τη νότια Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα.

 

Αναμένονται σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη.

 



Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές, αναμένονται σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ιδιαίτερα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, μέχρι το απόγευμα πιθανώς το Ιόνιο, η δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.



Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη.

Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:



Συννεφιά και τοπικές βροχές σε όλη την Ελλάδα

Tοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα στην ανατολική ηπειρωτική και νότια χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.