Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τοπια



Προορισμοί που το χειμώνα μεταμορφώνονται σε… παραμύθι

Υπάρχουν προορισμοί που είναι ιδανικοί για καλοκαιρινές εξορμήσεις κάτω από τον καυτό ήλιο και πλάι σε χρυσαφένιες αμμουδιές.

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που αποδεικνύουν τη γραφική ομορφιά τους, όταν ντύνονται στα λευκά.

Ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, ιδανικούς για χειμερινές εξορμήσεις.



ΚΠΙΣΝ: Μάγεψαν τα «Τοπία» του Μπαλέτου της ΕΛΣ

Μια νέα εποχή για την Εθνική Λυρική Σκηνή εγκαινίασε η πρεμιέρα της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Τοπία, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ, αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



Πανέμορφα τοπία της Κρήτης

Μία συλλογή από πανέμορφες εικόνες από την Κρήτη παρουσίασε η Huffigton Post στους αναγνώστες της και εντυπωσίασε. Η θάλασσα, τα τοπία, οι πόλεις, τα χωριά, οι γωνιές του τόπου αυτού προκαλούν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων.



Η Κρήτη σε φόντο μπλε!

Το μπλέ της Κρήτης δεν είναι σαν τα άλλα ... Τοπία μοναδικά, παρθένα άγρια αλλά και οργανωμένα. Η μοναδική ομορφιά του νησιού μπορεί να καλύψει κάθε γούστο για απαιτητικους ή χαλαρούς κολυμβητές οι παραλίες του νησιού προσφέρονται για αξέχαστες βουτιές. 



Απόδραση στα Κύθηρα

Ο τόπος που γέννησε τη Θεά Αφροδίτη, κατά τον Ησίοδο, τα όμορφα Κύθηρα, με τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές, τα όμορφα γραφικά χωριουδάκια και τις μαγευτικές παραλίες προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ανέμελης καλοκαιρινής διάθεσης.