Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

τομας



Συγκλονιστικός Τόμας μετά το χαμό της αδερφής του δεν κατάφερε να κερδίσει τους Μπουλς

Ενας συγκλονιστικός Αζάια Τόμας αγωνίστηκε λίγες μόνο ώρες μετά την τραγική είδηση του χαμού της αδερφής του, τα ξημερώματα του Σαββάτου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.



Τόμας Βίζερ: H Eλλάδα να αποδείξει ότι τηρεί τις συμφωνίες

Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει ότι τηρεί τις συμφωνίες, διεμήνυσε ο επικεφαλής του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, λίγο πριν επισκεφθεί ο ίδιος τη χώρα μας, προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.



Βίζερ: Δεν υπάρχει θέμα Grexit

O πρόεδρος του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ δήλωσε στην EurActiv Γερμανίας ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης και ότι το «Grexit» δεν είναι ζήτημα.



Έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να διασχίσει το στενό της Μάγχης (Φωτό+Βίντεο)

Ο Νικ Τόμας ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για να ολοκληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους άθλους ανθρώπινης αντοχής, να κολυμπήσει την απόσταση μεταξύ του Ντόβερ και του Καλέ.

Ο Τόμας ήταν ένας έμπειρος κολυμβητής ο οποίος μάλιστα είχε ήδη καταφέρει επιτυχώς να διασχίσει την απόσταση αυτή μια φορά στη ζωή του.



Τόμας Πρωτόπαπας: Αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά τον άδικο χαμό του στα 25 του (Φωτό)

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του «ξανθού βασιλιά» της tv, το περιοδικό Down Town Κύπρου δημοσιεύει την τελευταία συνέντευξη του που πραγματοποιήθηκε  μία μέρα πριν το μοιραίο πρωινό στην Αττική οδό.