Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

τιπς

 

10 συμβουλές για να γεμίσεις θετική ενέργεια

Κίνηση, δουλειά, σχέσεις… κάθε στιγμή της ζωής μας διέπεται από μια ασυνείδητη επιλογή που καθορίζει την ενέργειά μας. Να διατηρήσουμε την εσωτερική μας γαλήνη ή να της αντισταθούμε; Όταν είμαστε σε «ειρήνη» με τον εαυτό μας τότε «παράγουμε» θετική ενέργεια, ενώ αλλιώς μεταδίδουμε αρνητικά vibes, που αντανακλούνται πίσω σε εμάς και στους γύρω μας.



Επτά τρόποι να βρεις την ευτυχία

Στο ερώτημα τί είναι ευτυχία προσπάθησαν να απαντήσουν πολλοί. Από τον Αριστοτέλη μέχρι τον Φρίντριχ Νίτσε και τον Μαχάτμα Γκάντι μέχρι όλους εμάς τους «θνητούς».

Η δυσκολία ορισμού της έννοιας κρύβει και την γοητεία της. Ο καθένας την ορίζει διαφορετικά, αν και φαίνεται πως «υπάρχουν» κάποιες σταθερές.



8 tip ομορφιάς που κοστίζουν 0 ευρώ

Είναι πολύ πρακτικά, μας γλιτώνουν στο τσακ και μας βγάζουν πάντα από την δύσκολη θέση όταν έχουμε ξεμείνει από τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά.

Επιπλέον, εκτός από το γεγονός πως συνεισφέρουν κι αυτά στην όμορφη εικόνα μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε παντογνώστες του beauty.



8 tips για να ξυπνήσεις πιο όμορφη

Το θέμα είναι ότι ο ύπνος πραγματικά προσφέρει στη ομορφιά. Δεν είναι μύθος. Η ποσότητα είναι σημαντική, αλλά όσον αφορά την ποιότητα, εδώ τα χαλάμε πολλές φορές. 



Με αυτά τα tips θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα !

Όπως και τα περισσότερα πράγματα στην ζωή, έτσι και η οικονομία ξεκινάει από το σπίτι. Τα ελάχιστα δυνατά «μέτρα» να παίρναμε για να περιορίσουμε τις σπατάλες σε ενέργεια και ύδρευση θα είχαμε ήδη εξοικονομήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ετησίως. Και όμως.