Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

τηλεοπτικός σταθμός



«Υπάρχει πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό που έχει ζητήσει από τηλεοπτικό σταθμό να απολυθώ…»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέβηκε στο τρενάκι μαζί με την Φωτεινή Πετρογιάννη, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, και απάντησε σε πολλές… καυτές ερωτήσεις. Οι απαντήσεις της δημοσιογράφου ήταν ακόμα πιο καυτές…



Την Τρίτη κληρώνει για το MEGA

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του MEGA μετά την επιστολή που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ και με την οποία ζητάει να μη συνεχίσει τη λειτουργία του ο σταθμός για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού. 



Eνταση στο κέντρο της Αθήνας: Κουκουλοφόροι έσπασαν βαν τηλεοπτικού σταθμού (Φωτό)

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε το βαν τηλεοπτικού σταθμού το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ είναι σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των συνδικάτων για τα επώδυνα νέα μέτρα.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων έσπασε το παρμπρίζ και τα τζάμια του οχήματος χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.



Καταγγελία της ΕΣΗΕΠΗΝ για τις απολύσεις από τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) σχετικά με τις απολύσεις στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Αναλυτικά:



Κατάληψη αντιεξουσιαστών σε τηλεοπτικό σταθμό

Σε συμβολική κατάληψη, των εγκαταστάσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού «Super B» στην Πάτρα, προχώρησαν λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ, μέλη ομάδας αντιεξουσιαστών.



Ερχεται το... Trump TV: Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να ιδρύσει δικό του τηλεοπτικό σταθμό

Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, προσέγγισε ανεπίσημα τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών LionTree Advisors Άριε Μπούρκοφ προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας του τηλεοπτικού δικτύου Trump Tv, του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προσεχείς εκλογές, μετά την αναμέτρηση του Νοεμβρίου για τον προε