Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Τηλεφωνική απάτη



Πέλλα: Δύο συλλήψεις για τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Πέλλα για εμπλοκή σε απάτη, με πρόσχημα τον υποτιθέμενο τραυματισμό συγγενικού προσώπου, υποψήφιου θύματος σε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για 26χρονο και 32χρονο, υπήκοοι Βουλγαρίας, που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας όταν πήγαν να παραλάβουν από 86χρονο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.



Πάτρα: «Μαμά μόλις σκότωσα ένα παιδάκι» - Τα πράγματα τελικά δεν ήταν όπως τα άκουγε!

Η αλήθεια στην Πάτρα δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης περιγράφει τα όσα έζησε...

«Μαμά σώσε με» άκουσε στο ακουστικό της μια 55 χρονη γυναίκα χθες βράδυ (17-05-2019) στην Πάτρα. «Προκάλεσα τροχαίο και σκότωσα ένα παιδάκι, βοήθησέ με» συνέχισε με κλάμματα, σε μια προσπάθεια να πείσει το θύμα της.



Προσοχή: Νέα τηλεφωνική απάτη

Την ανάγκη ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για απάτες , μέσω κινητού τηλεφώνου, έπειτα από καταγγελίες εκατοντάδων θυμάτων αυτών των πρακτικών, επισημαίνει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.



Προσοχή! Μην δώσετε τα στοιχεία σας αν λάβετε αυτό το τηλεφώνημα

Μια συγκλονιστική περιγραφή ανέβασε ένας συμπολίτης μας στο facebook, με σκοπό να μας προειδοποιήσει όλους για ενδεχόμενη απάτη.

 

«Συνέβη στην σύζυγο μου!



Νέα τηλεφωνική απάτη – Λέτε "Ναι" και χρεώνεστε με 125€!!!

Η νέα τηλεφωνική απάτη έρχεται απευθείας από την Αμερική στη Ελλάδα. Στόχος των απατεώνων είναι να οδηγήσουν τον καλούμενο στο να πει «Ναι».

 



Η τρομακτική, νέα τηλεφωνική απάτη που σας χρεώνει 400 ευρώ!

Μερικοί πελάτες κινητής τηλεφωνίας στη Βρετανία χρεώνονται εκατοντάδες ευρώ στο λογαριασμό τους λόγω τηλεφωνικής απάτης.

Οι χρήστες αυτοί χρεώνονται μέχρι και 300 λίρες (~400 ευρώ) για τηλεφωνήματα που επιμένουν πως δεν έκαναν ποτέ.