Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 -

θερμή υποδοχή



Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας. Του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό, ο οποίος θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία.

Ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει στις εργασίας 4ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hayatt στις 18.00.



Θερμή υποδοχή από τους υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα τον περίμεναν στα δικαστήρια επιφυλάσσοντας του θερμή υποδοχή.

Κυριολεκτικά έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, στο οποίο επέβαινε ο κρατούμενος επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.



Θερμή υποδοχή από μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου της Κύπρου στον Γέροντα Εφραίμ

Μαθητές του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου και Παγκυπρίου Λυκείου της Λάρνακας της Κύπρου, υποδέχτηκαν παραμονές της εορτής των τριών Ιεραρχών, τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό, στα σχολεία τους, τον οποίο κάλεσαν για να τους μιλήσει για τους Τρεις Ιεράρχες τους προστάτες της Παιδείας.



Χαλκίδα: Θερμή υποδοχή στον Υπουργό Υγείας

"Μπλόκο" στην είσοδο του Νοσοκομείου Χαλκίδας έστησαν εργαζόμενοι και στελέχη του ΠΑΜΕ. Έκαναν "θερμή" υποδοχή στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Ένας από τους διαδηλωτές μάλιστα, σταμάτησε τον υπουργό και διαμαρτυρήθηκε για την πολυάριθμη αστυνομική συνοδεία του, μέχρι που μπήκε στη μέση ο βουλευτής Γιώργος Ακριώτης και σταμάτησε τη συζήτηση.



Φ.Γεννηματά: Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Σύμη (φωτό)

Την ιδιαίτερη πατρίδα της τη Σύμη επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Το καλωσόρισμα ήταν ιδιαίτερα θερμό από τους συμπατριώτες της οι οποίοι δεν παρέλειψαν να χτυπήσουν και τις καμπάνες στην Ιερά μονή του Πανορμίτη. 



Θερμή υποδοχή για τα προσφυγόπουλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος

Χειροκροτήματα, χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα, αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συνθήματα, μπαλόνια… Αυτοί ήταν οι τρόποι με τους οποίους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και συλλογικότητες από το χώρο της αριστεράς, υποδέχτηκαν τα παιδιά των προσφύγων στην πρώτη τους μέρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος.